Főnököm. Utazótársam. Gasztrokritikusom. Edzőpartnerem. Alvásterapeutám. Kisfiam.

Marci és más

Marci és más

Felújítás 17. heti módra

Babavárás, 17. hét

2018. január 17. - Finy Krisztina

Túl vagyunk az egyhetes felújításon. Hálószoba, előszoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és konyha várja megszépülve, hogy Lujzika is itt lakjon. Rohangálós, aktív hét volt, sok eseménnyel és izgalommal. Kell a bemelegítés, mert ha minden jól megy, akkor egy hét múlva visszamegyek dolgozni. Nem hosszú időre, csak pár hónapra.

Furcsa lesz két hónap kihagyás után visszamenni, de már várom. Remélem, BélaLujza is élvezni fogja. A betegállomány nem nekünk való, túl aktívak vagyunk hozzá. Persze igyekszem majd sokat sétálni, minden nap kijutni a levegőre napközben is, nem egy pózban végigücsörögni a napot. Tudatosság kérdése az egész, nehéz nap alatt is vannak rövidebb szünetek, pihenők.

A héten voltunk strandolni BélaLujza legkisebb nagynénjével, szuper volt. Rövid medencében 26 hosszt nyomtunk le három etap alatt, nekem nagyon jólesett a baba is jól viselkedett. Szeretnék rendszeresen eljutni uszodába, egyelőre ez az egyetlen mozgásforma, amire a doki is igent mondott. Általánosságban megoszlanak a vélemények az úszásról, elsősorban az összeszedhető fertőzések miatt. Aki korábban nem volt hajlamos uszodai látogatások alkalmával összeszedni ilyesmit, annak jó szívvel ajánlják továbbra is, persze ha zárt a méhszáj és minden rendben van.

Hamarosan jön a második genetikai ultrahang, ami a 18. héten esedékes. Itt a csontozat mellett már a belső szerveket is vizsgálják, ellenőrzik a méhlepényt és a magzatvizet. Nagyon reméljük, hogy ezúttal kiderül BélaLujza neme is, eddig nem igazán akarta megmutatni magát. Kezdünk teljesen rászokni a Lujzikára, én már a kislányom-ra is, szóval jó lenne ha megerősítene vagy idejében helyre tenne minket erre vonatkozóan. Mert hát azért mégiscsak :)

süti beállítások módosítása